пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Використання хмарних технологій на уроках фізики та астрономії

27 квітня 2017 р. на базі Тернопільського НВК ШЕЛ № 9 ім. І. Блажкевич відбувся семінар-практикум  учителів фізики та астрономії міста Тернополя на тему: «Використання хмарних технологій на уроках фізики та астрономії».

Мета семінару:

¨ Систематизувати форми та методи застосування хмарних технологій;
¨ Підвищити професійну компетентність учителів фізики в галузі інноваційних підходів до навчально-виховного процесу.
        Семінар відкрила заступник директора школи-економічного ліцею Дмитрів В.І., яка презентувала даний навчальний заклад, його здобутки та напрацювання.


        Методист ТКМЦ Фролова В.С. поділилася досвідом використання хмарних технологій в освітньому просторі.


  
Майстер-клас з використання веб сервісу PADLET,  хмарного середовища ГУГЛ ДИСК та створення тестів онлайн за допомогою  інтернет сервісу Майстер-Тест провели вчителі фізики ТНВК ШЕЛ №9 ім. І. Блажкевич Мурза С.З. та Новосад О.В.

Можливості, які дають хмарні технології учителю:



  •     учитель має доступ до своїх матеріалів і документів будь-де і будь-коли;
  •    з’являється можливість використання відео і аудіо файлів з Інтернету,  без додаткового завантаження на комп’ютер;
  •    організація спілкування з предметними кафедрами інших навчальних     закладів (проведення онлайн уроків, тренінгів, круглих столів);
  •    можливість формувати траєкторії розвитку кожного учня з конкретного     предмету;
  •    принципово нові можливості для організації досліджень, проектної   діяльності та навчального матеріалу до реального життя;
  •    нові можливості передачі знань: онлайн уроки, вебінари, інтегровані практичні заняття, кооперативні лабораторні роботи, онлайн комунікація з учнями інших шкіл міста або інших країн.

1 коментар:

  1. Ищу учителя физики который бы помог составить систему выиграша в лотерею. Я скоро буду купить билет powerball на сайте http://localotto.com/ru/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8B%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/powerballusa это мне поможет сделать много интересного в жизни, денег мало не бывает=) Так что буду ждать когда Вы мне ответите!

    ВідповістиВидалити