понеділок, 25 січня 2021 р.

Інтерактивна школа сучасного вчителя


           Диджиталізація освіти - головний тренд розвитку освітніх систем прогресивних країн світу, що охоплює всі рівні — від початкової освіти до магістрів та докторів наук.   У нашій країні в освітньому середовищі застосовуються :

    - електронні підручники,

    - інтерактивні дошки,

    - у школах впроваджується

      електронний    документообіг.

    - дистанційне навчання на платформах

Трансформується суспільство - трансформується освіта. Диджиталізація - це інструмент для управління навчальним процесом, орієнтований на внутрішнє використання.

     Саме цьому важливому питанню бала присвячена онлайн-студія «Диджиталізація –освітній тренд в призмі навчальної діяльності учнів на уроках математики, фізики та інформатики», яка відбулась 20 січня2021 року. Мета заходу- ознайомити учасників з основними напрямками цифрової освіти та перевагами впровадження елементів диджиталізації в освітній простір. Педагоги підвищили рівень професійної компетентності у використанні онлайн-інструментів на різних етапах уроків математики, інформатики та фізики. Соловей О.М. (ТКМЦНОІМ) ознайомила з проєктом «Школа у смартфоні» та рекомендаціями щодо впровадження елементів диджиталізації у навчальну діяльність.

Немає коментарів:

Дописати коментар